Tokka-Lotan kesän 2020 Euroopan purjehdusten ilmoittautuminen alkaa nasilaisille 4.2. klo 18.00

Tokkiksen kesän 2020 legien ilmoittautuminen avautuu lippukuntalaisille huomenna tiistaina 4.2. klo 18.00. Ilmoittautuminen hoidetaan kuksassa alla olevien linkkien kautta. Mikäli purjehduksiin liittyen herää jotain kysymyksiä, voit olla yhteydessä projektikippari Juusoon (+358 40 70 66 003, juuso@tokka-lotta.com) tai projektitiimiin (atlantic@tokka-lotta.com).

Leg I Brest – Oostende 6.6.-20.6.
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=32813

Purjehdus aloittaa paluumatkan Euroopan legit Bretagnen merenkulkupyhätöstä. Ranskan rannikko tarjoaa vuorovesinavigointia, sekä idyllisiä kyliä loputtomine merenelävineen. Englannin kanaali taas osoittaa kokeneemmallekin merikarhulle, mitä tarkoittaa suunta ja nopeus maan sekä veden suhteen. Legin ikäraja on 15 vuotta, mutta tietyissä tilanteissa aluksen päällikkö voi tehdä poikkeuksen. Ole tällöin yhteydessä päällystöön (atlantic@tokka-lotta.com).

Leg II Oostende – Kiel 20.6. – 4.7.
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=32814

Purjehdus alkaa Doverin salmen särkkien lomasta kohti Pohjanmerta ja Kielin kanavaa. Matkalla noudetaan 10 kg kaasupullo paikallisten partiolaisten kololta IJmuidenista. Luvassa on rannikko- ja avomeripurjehdusta sekä mielenkiintoisia vuorovesisatamia. Legin ikäraja on 15 vuotta, mutta tietyissä tilanteissa aluksen päällikkö voi tehdä poikkeuksen. Ole tällöin yhteydessä päällystöön (atlantic@tokka-lotta.com).

Leg III Kiel – Karlstad 4.7. – 18.7.
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=33105

Purjehduksella kolutaan Tanskan salmien saaria ja tutustutaan Trollhätten kanavaan sekä ruotsalaiseen järviveneilyyn. Legin ikäraja on 12 vuotta, mutta tietyissä tilanteissa aluksen päällikkö voi tehdä poikkeuksen. Ole tällöin yhteydessä päällystöön (atlantic@tokka-lotta.com).
Purjehduksen aikana kuljetaan Trollhätten kanavaa pitkin Göteborgista Karlstadiin. Kanavamaksu jaetaan tasan legien III ja IV osallistujien kesken ja maksu suoritetaan loppumaksun yhteydessä.

Leg IV Karlstad – Ajola 18.7. – 2.8.
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=33110

Purjehduksella jatkamme matkaan edelleen Götan kanavaa itään tehtyämme harvinaislaatuisen miehistönvaihdon sisämaassa. Itämeren pääaltaalle päästyämme suuntaamme kohti Saaristomerta ja koti-Suomea. Legin ikäraja on 12 vuotta, mutta tietyissä tilanteissa aluksen päällikkö voi tehdä poikkeuksen. Ole tällöin yhteydessä päällystöön (atlantic@tokka-lotta.com).
Purjehduksen aikana kuljetaan Götan Kanavaa pitkin Karlstadista Memiin. Kanavamaksu jaetaan tasan legien III ja IV osallistuijen kesken ja maksu suoritetaan loppumaksun yhteydessä.

Kaikkien legien vuorokausihinta on 59 € ja partiolaiset saavat osallistumismaksun puoleen hintaan, 29,50 € vuorokausi. Osallistumismaksu kattaa kaikki purjehduksen aikana syntyvät juoksevat kulut, kuten ruuan, satamamaksut ja polttoaineen. Osallistumismaksun lisäksi jokainen on maksaa itse omat matkansa Suomen ja legin alku- ja loppusatamien välillä. Legien III ja IV osallistujilta veloitetaan myös 40 € suuruinen kanavamaksu.

Lisätietoja:

atlantic.tokka-lotta.com

atlantic@tokka-lotta.com