Toiminnan esittely

Naantalin Siniset

NaSi:ssa on siirrytty uuden ikäkausijärjestelmän mukaiseen toimintaan. Sudenpentu-, seikkailija- ja tarpojaryhmät kokoontuvat viikottain kololla. Nasin kolona toimii Naantalin kaupungin omistama talo Taimon uimarannalla. Lisäksi osa sudenpennuista kokoontuu Luonnonmaalla Haijaisten toimintakeskuksella. Kokouksia johtavat samoajat, vaeltajat ja aikuiset johtajat.

Leirejä kaikille ikäkausille järjestetään ympäri vuoden. Perinteisiä leiripaikkoja ovat Kustavin Katinkari, Luonnonmaan Matalahti ja Merimaskun Hevosluoto. Leireillä opetellaan liikkumista ja yöpymistä luonnossa sekä käytännön partiotaitoja. Taitojaan pääsee kokeilemaan myös lippukunnan vuosittain järjestämässä Hanget Korkeat Nietokset -partiotaitokisassa.

Meripartiotoiminta

Merellä liikkuminen on olennainen osa Nasin toimintaa. Purjehduksia järjestetään lippukunnan koulutusaluksella, Tokka-Lotalla. Tokkis on irti lairurista ja matkalla ympäri Itämerta lähes koko kesän. Syksyllä Tokkiksella järjestetään iltapurjehduksia sudenpennuille ja viikonloppupurjehduksia seikkailija- ja tarpojaryhmille.