Taustayhteisöt

Naantalin Sinisten taustalla toimii kolme tärkeää toiminnan tukijaa ja mahdollistajaa. Nämä ovat Naantalin kaupunki, Naantalin seurakunta ja Naantalin Sinisten oma aikuispartioryhmä.

Naantalin kaupunki

Naantalin kaupunki tukee Naantalin Sinisten toimintaa perusavustuksen ja ohjaajapalkkioiden muodossa. Lippukunnan kokoontumistila Taimon uimarannalla on kaupungin omistama ja lippukunta on saanut sen käyttöönsä vuokraa vastaan. Muita kaupungin tarjoamia vuokrattavia tiloja lippukunta saa käyttöönsä ilmaiseksi, kuten muutkin nuorisotoimintaa harjoittavat naantalilaiset yhdistykset.

Naantalin seurakunta

Naantalin seurakunta tukee Naantalin Sinisiä säännöllisellä toiminta-avustuksella. Lisäksi seurakunta antaa NaSin käyttää tilojaan (Soiniemen leirikeskus ja kirkko) maksutta. Yhteistyötä tehdään seurakunnan kanssa muutenkin, esim. partiolaisia saattaa nähdä keräämässä kolehtia Naantalin kirkossa.

Aikuispartioryhmä

Syksyllä 2014 lippukunnassa aloitti uusi aikuispartiolaisten ryhmä. Ryhmän tavoitteena on toteuttaa aikuisten iloista partiotoimintaa ja samalla myös tukea lpk:n lasten ja nuorten toimintaa. Tutustu aikuispartiolaisten toimintasuunnitelmaan.