Soihtukulkue ja lupauksenantotilaisuus itsenäisyyspäivänä 6.12.

Tervetuloa osallistumaan koko lippukunnan jäsenet sekä jäsenistön läheiset yhteen kokoavaan perinteiseen itsenäisyyspäivän tilaisuuteen! Partion aloittaneet sekä uusiin ikäkausiin siirtyneet antavat kirkossa lupauksensa ja juhlistamme samalla itsenäistä maatamme.

Lupauksenantajat kokoontuvat seurakuntakeskukseen (Piispankatu 2) perjantaina 6.12.2019 klo 16.30 harjoittelemaan lupaustaan ja itse tilaisuudessa toimimista. Järjestäytyminen soihtukulkueeseen alkaa klo 17.15 ja kulkue lähtee liikkeelle seurakuntakeskuksen parkkipaikalta klo 17.30. Matkalla kirkkoon pysähdymme sankarihaudalla, muistamme sankarivainajia ja laulamme Maa on niin kaunis -virrestä kaksi ensimmäistä säkeistöä. Kynttilät ja lyhdyt jäävät haudalle kirkkotilaisuuden ajaksi. Tilaisuus kirkossa kestää noin klo 18–19.

Varusteluettelo

  • Säänmukainen päällysvaatetus, alle partiopaita, partiohuivi päällimmäiseksi
  • Helposti ja turvallisesti mukana kannettava kynttilä, kynttilä- tai myrskylyhty. Kynttilät sytytetään seurakuntakeskuksen pihalla juuri ennen kulkueen lähtöä, johtajat auttavat sytytyksessä.

Kutsu vanhemmille

Lupauksenantajien harjoitellessa lupaustaan ja valmistautuessa tapahtumaan on vanhemmille tarjolla kahvia ja pientä purtavaa seurakuntakeskuksen alakerran kahviossa. Samalla on mahdollisuus keskustella partiosta. Tervetuloa!


Lisätietoja:
Apulaislippukunnanjohtaja Lassi Liimatainen
lassi.liimatainen@gmail.com
0451112161