Pullopostia Satahangasta

Satahankaan on enää kaksi ja puoli kuukautta aikaa! Kohta olemme yhdessä Rönnäsissä nauttimassa mielettömästä merielämyksestä! Tämä pulloposti sisältää tietoa rakennus- ja purkuleiristä, vierailupäivästä ja ensimmäisestä leirikirjeestä. Vinkkaa asioista myös leirille lähtevälle kaverille!

solmuvreill.png

 

RaPu-leiri on täällä!
RaPu-leiri eli rakennus- ja purkuleirin ilmoittautuminen on alkanut! RaPu-leiri on kaikille avoin, eli voit osallistua tähän hauskuuteen, vaikket itse leirille pystyisikään osallistumaan. Tule siis hakemaan Satahanka-fiilistä ja nauttimaan yhdessäolosta vanhojen ja uusien ystävien kanssa. RaPu-leirille voi ottaa mukaan vaikkapa myös lippukuntasi vanhempia! Onko teillä siis aktiivinen vanhempainjaosto tai maailman parhain rakentajavanhempi? RaPu-leiri on heille juuri oikea tapahtuma päästä tutustumaan partiotoimintaan ja päästä nauttimaan leirifiiliksestä! Ilmoittautuminen RaPu-hauskuuteen tapahtuu täältä. RaPu-leiri ei maksa osallistujalle mitään.

Vierailupäivä
Vierailupäivänä pääsevät vanhemmat, sukulaiset ja ystävät tutustumaan Satahankaan ja partioon. Leirin vierailupäivä on perjantai 3.8. ja vierailupäivän lipunmyynti alkaa toukokuun alkupuolella. Päivämäärä kannattaa laittaa jo nyt ylös kalenteriin ja seurata leirin viestintäkanavia – somea ja nettisivuja – jotta lipunmyynti ei mene ohitse! Vierailupäivän hinnat ovat: Aikuiset (12-vuotiaista ylöspäin) 20€, lapset (3-11-vuotiaat) 10€ ja alle 3-vuotiaat osallistuvat vierailupäivään ilmaiseksi.

Ensimmäinen leirikirje
Ensimmäinen leirikirje lähetetään sähköpostilla osallistujille toukokuussa! Jos leirikirjettä ei kuulu kesäkuun alkuun mennessä, niin ole yhteydessä leiriorganisaatioon tai allekirjoittaneeseen.

 

Satahankaterveisin

Lassi, NaSin Satahanka-yhteyshenkilö

045 111 2161 / lassi.liimatainen@gmail.com