Purjehtimaan Tokka-Lotalla kesällä

Purjehtimaan Tokka-Lotalla kesällä

Tokka-Lotan purjehduskalenteri kesälle 2017 on ilmestynyt! Se löytyy osoitteesta https://naantalinsiniset.fi/purjehduskalenteri/.

Saaristopurjehdukset soveltuvat hyvin seikkailijoille ja tarpojille, varsinkin, jos purjehduskokemusta ei ole vielä kertynyt. Sen sijaan matkapurjehdukset sopivat paremmin vanhemmille ikäkausille, kuten tarpojille ja samoajille. Purjehduksilla pääsee näkemään upeaa meriympäristöä ja oppimaan käytännön veneilytaitoja.

Tänä vuonna Tokka-Lotta osallistuu myös Tall Ships Races -purjehduskilpailuun, joka on myös hieno purjehduskokemus, jossa pääsee näkemään myös muita purjeveneitä ja miehistöjä.

 

Ohjeet ilmoittautumiseen ovat seuraavanlaiset:

  1. Valitse mieleisesi ja ikäkaudellesi sopiva purjehdus purjehduskalenterista
  2. Katso, onko purjehdukselle merkitty kipparia. Jos purjehdukselle on jo merkitty kippari, soita tai lähetä sähköpostia ilmoittautuaksesi purjehdukselle. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta https://naantalinsiniset.fi/kipparit/.

Jos purjehdukselle ei ole merkitty kipparia, ilmoittautumisen voi tehdä isokipparillemme Juuso Räisälälle. Kippareita on turha pelätä tai arastella, vaikka eivät nimet kuulostaisikaan tutuilta.

Lisätietoja ilmoittautumisesta löytyy osoitteesta https://naantalinsiniset.fi/ilmoittautuminen/

 

Lisätietoja purjehtimisesta Tokkiksella:

Isokippari Juuso Räisälä, 040 7066 003, juusorai@gmail.com

Lippukunnanjohtaja Niko Luntamo, 0400 536 123, lpkj@naantalinsiniset.fi

 

Tulkaapa siis purjehtimaan sankoin joukoin!