NaSilainen ilmoittaudu pian Tokka-Lotan purjehduksille

NaSilainen ilmoittaudu pian Tokka-Lotan purjehduksille

Huomio kaikki NaSilaiset!

Kaikille kesän matkapurjehduksille on nyt valittu kippari ja ilmoittautuminen on käynnissä. Tällä hetkellä paikkoja on vielä vapaana kaikille legeille mutta ilmoittautumalla purjehdukselle viimeistään 31.5 varmistat paikkasi kesän purjehdusseikkailuissa. Tämän päivämäärän jälkeen myös muiden naantalilaisten lippukuntien partiolaiset voivat ilmoittautua Tokkiksen matkiksille. Halukkaita löytyy, joten ole nopea! Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan kipparille joko puhelimitse tai sähköpostilla.
Ohessa vielä tämän hetken tilanteet purjehdusten vapaista paikoista ja kipparien yhteystiedot. Etenkin Kotkassa, Turussa ja Klaipedassa vietetään useampi satamapäivä, joten näissä paikoissa lähtö- ja saapumispäiviä on mahdollista hieman muuttaa. Lisätietoa saa oman purjehduksensa kipparilta. Päivitetty purjehduskalenteri löytyy osoitteesta www.tokka-lotta.com.

Lisää tietoa The Tall Ships Races -purjehduskilpailusta http://www.sailtraininginternational.org/events/2017-the-tall-ships-races

 

Ajola – Tallinna – Kotka
Ajankohta: maanantai 3.7 – keskiviikko 12.7 Kippari: Juhani Polkko, 040 543 0825 juhani@gmail.com Vapaita paikkoja 10 kpl

 
Kotka – Turku (Tall Ships Races Cruise in Company)
Ajankohta: torstai 3.7 – lauantai 22.7 Kippari: Juhani Polkko, 040 543 0825 juhani@gmail.com
Vapaita paikkoja 7 kpl

 
Turku – Klaipeda (Tall Ships Races kilpailu) K-15
Ajankohta: sunnuntai 23.7 – maanantai 31.7 Kippari: Eero Koivusalo, 040 772 9217 eero.koivusalo@tut.fi
Vapaita paikkoja 7 kpl

 
Kaipeda – Visby – Turku
Ajankohta: tiistai 1.8 – sunnuntai 13.8
Kippari: Juuso Räisälä, 040 706 6003 juusorai@gmail.com
Vapaita paikkoja 6 kpl

 
Turku – Klaipeda – Turku välille ollaan järjestämässä yhteiskuljetusta bussilla yhdessä turkulaisten partiolippukuntien kanssa. Ilmoittautuessasi purjehdukselle ilmoitathan myös halukkuudestasi yhteiskuljetukseen. Näillä näkymin kuljetus Turusta – Klaipedaan lähtee 31.7 aamulla ja perillä Klaipedassa ollaan myöhään samana iltana. Paluumatka Klaipedasta Turkuun käynnistyy 1.8 aamulla ja paluu Turkuun on vastaavasti myöhään samana iltana.

Lisätietoja https://naantalinsiniset.fi/2017/purjehtimaan-tokka-lotalla-kesalla/