Itsenäisyyspäivän kirkko 6.12. seurakuntakeskuksessa ja Naantalin kirkossa

Perinteinen itsenäisyyspäivän lupauksenantokirkko soihtukulkueineen lähestyy ja toivotamme koko lippukunnan perheineen mukaan. Tilaisuudessa uudet ja vanhempaan ikäkauteen siirtyneet partiolaiset antavat partiolupauksensa ja samalla juhlimme ja kunnioitamme itsenäistä isänmaatamme sankareineen.

Lupauksenantajat kokoontuvat seurakuntakeskukseen (Piispankatu 2) keskiviikkona 6.12.2017 klo 16.30 harjoittelemaan lupaustaan ja kirkossa toimimista. Muu lippukunta alkaa järjestäytyä soihtukulkueeseen klo 17.15. Soihtukulkue lähtee liikkeelle seurakuntakeskuksen p-paikalta klo 17.30. Matkalla kirkkoon pysähdymme sankarihaudalle, muistamme sankarivainajia ja laulamme Maa on niin kaunis -virrestä kaksi ensimmäistä säkeistöä. Kynttilälyhdyt jäävät haudalle kirkkotilaisuuden ajaksi. Tilaisuus kirkossa kestää noin klo 18–19.

Varusteluettelo: Säänmukainen päällysvaatetus, alle partiopaita, partiohuivi päällimmäiseksi, helposti ja turvallisesti mukana kannettava kynttilä, kynttilä- tai myrskylyhty. Kynttilät sytytetään seurakuntakeskuksen pihalla juuri ennen kulkueen lähtöä, johtajat auttavat sytytyksessä.

Kutsu vanhemmille

Lupauksenantajien harjoitellessa lupaustaan ja valmistautuessa tapahtumaan on vanhemmille tarjolla kahvia ja pientä purtavaa seurakuntakeskuksen alakerran kahviossa. Samalla on mahdollisuus keskustella partiosta. Tervetuloa!

Lisätietoja:

Niko Luntamo

0400 536 123

lpkj@naantalinsiniset.fi

 

Tervetuloa!