Tammileiri XVI

Screenshot 2016-02-17 20.16.46

Tammileiri on Lounais-Suomen Partiopiirin sudenpentujen ja seikkailijoiden joka kolmas vuosi järjestettävä piirileiri. Lieska-niminen järjestyksessään 16. Tammileiri järjestetään ensi kesänä 9.- 12.6.2016 Sauvon Ahtelassa. Tammileirille odotetaan noin 3000 sudenpentua ja seikkailijaa.

ILMOITTAUTUMINEN

Tammileiri XVI Lieskan ilmoittautumisaika on 25.1. – 6.3.2016. Tammileirille ilmoittaudutaan partion jäsenrekisterijärjestelmä Kuksan kautta PartioID-tunnuksella. Alle 18-vuotiaan ilmoittau- tumisen tekee leiriläisen huoltaja omalla huoltajan PartioID-tunnuksella. Huoltajan PartioID- tunnuksen rekisteröimiseen tarvitaan huoltajanumero sekä Kuksaan merkitty sähköpostiosoite.

Nämä tiedot saa NASI:n jäsenrekisterinhoitajalta Elias Vahteralta (vahteli@gmail.com) tai NASI:n Tammileiri-yhteyshenkilöltä Anssi Heikkilältä (anssi.heikkila@gmail.com). Jos sinulla ei vielä ole huoltajan PartioID-tunnusta, se kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Sitä tarvitaan jatkossa muidenkin partiotapahtumien ilmoittautumiseen.

Huoltajan PartioID: http://toiminta.partio.fi/sites/partio.fi/files/kuksa_-_huoltajan_ohje.pdf Ilmoittautumalla ilmoittautuja/huoltaja hyväksyy tietojen siirtämisen sähköisiin leirirekistereihin. Leirin ilmoittautumislinkki: http://tammileiri.fi/ilmoittautuminen/

LEIRILIPPUKUNNAN JOHTAJISTO

NASI:n johtajistosta leirille osallistuvat:

  • torstai-sunnuntai: Päivi Liimatainen, Anu Väinölä, Anssi Heikkilä
  • perjantai-sunnuntai: Emma Lehtonen, Amanda Laakso, Essi Liimatainen Leirilippukuntamme johtajisto saa vahvistusta myös nasilaisten vanhemmista.

LEIRILLE OSALLISTUMISEN VAATIMUKSET

Leirille osallistumisen edellytyksenä on maksettu jäsenmaksu vuodelta 2016 sekä osoitus ”riittävästä koti-ikävän sietokyvystä”. Aiempi osallistuminen johonkin NASI:n leirille katsotaan tällaiseksi osoitukseksi. Jos aiempaa leirikokemusta ei vielä ole, 18.–20.3. järjestettävä NASI:n kevätleiri on hyvä tilaisuus harjoitella leirielämää. Mikäli aiempaa leirikokemusta ei ole eikä lippukunnan omalle leirille osallistuminen ole mahdollista, ota yhteyttä Anssi Heikkilään.

LEIRIMAKSU

Leirimaksuun 85€ sisältyy leiripaita sekä tuubihuivi. T-paidan kokoa kysytään ilmoittautumis- lomakkeessa. Lomakkeella voi myös tilata leirimukin. Teräksinen Tammileiri XVI logolla varustettu muki ei sisälly leirimaksuun. Mukin hinta on 12€ ja se laskutetaan leirimaksun yhteydessä.

Leirin hintaan sisältyy kuljetus Sauvon Ahtelaan Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämällä yhteis- kuljetuksella. Leiriltä poistutaan omilla kyydeillä. Leirin viimeisenä päivänä on päätösjuhla, jota myös vanhemmat on kutsuttu seuraamaan.

TERVEYSTIEDOT JA ERITYISRUOKAVALIOT

Terveystiedot tulevat leirilääkinnän ja leirisairaalan käyttöön ja ne tuhotaan leirin jälkeen. Mikäli ennen leiriä on tarvetta keskustella leirisairaalan kanssa, pyydämme ottamaan yhteyttä Niko Vähäsarjaan, p. 050-312 9430 / niko.vahasarja@partio.fi.

Erityisruokavalioiden kohdalla on merkittävä erityisen tarkasti kaikki tarvittavat tiedot, esimerkiksi sopiiko raaka-aine raakana/kypsennettynä. Huolellinen vastaaminen varmistaa riittävät tiedot leirikeittiölle, jotta leiriläinen saa maistuvaa ja hänelle sopivaa ruokaa.

PERUUTUKSET JA VAKUUTUS

Ilmoittautumisen voi perua 6.3.2016 saakka veloituksetta. Tämän jälkeen leirimaksua ei palauteta, mutta sinulla on mahdollisuus etsiä joku tilallesi leirille. Sairastapauksessa korvausta haetaan partiovakuutuksesta (hakemuksen liitteeksi tarvitaan lääkärintodistus).

Peruuttamisesta on ilmoitettava NASI:n Tammileiri-yhteyshenkilölle Anssi Heikkilälle 050-5708325 (anssi.heikkila@gmail.com).

LOPUKSI

Mikäli leiriläistä ei saa kuvata tai haastatella partion tai muiden julkaisuihin, nettisivulle tai televisioon, tulee ottaa yhteyttä Partiopiirin leirityöntekijään: Niko Vähäsarja, p. 050-3129430 / niko.vahasarja@partio.fi. Tarkempia ohjeita kuljetuksesta, leirillä tarvittavista varusteista ja muusta leiriin liittyvästä tulee ilmoittautuneille myöhemmin keväällä.

Terveisin,
Anssi Heikkilä
NASI:n Tammileiri-yhteyshenkilö
050-5708325 / anssi.heikkila@gmail.com