Maailman ympäri 72 tunnissa -retki 6.-8.3. Soiniemessä (imoittautuminen)

Phileas Fogg on lyönyt vetoa pystyvänsä kiertämään maapallon vain 72 tunnissa. Häneltä puuttuu ainoastaan retkikunta ja siksi hän onkin kutsunut sinut mukaansa tälle unohtumattomalle reissulle halki maailman. Nyt voit toteuttaa haaveesi ja osallistua Phileas Foggin kuuluisaan retkikuntaan!

Retkikunta on tarkoitettu koko lippukunnalle, ja se kokoontuu lähtöä varten Soiniemen leirikeskukseen perjantaina 6.3. klo 18, josta jatkamme iltaa kohden jo kauas maailmalle. Matkaa kuljetaan niin kuumailmapallolla, kuin pikajunallakin, mutta palaamme takaisin Soiniemeen sunnuntaina 8.3. klo 14. Tämän huiman seikkailun hinta on noin 30€, ja se laskutetaan retken jälkeen sähköpostiin saapuvalla laskulla. Matkalla seikkailijat ja sitä vanhemmat nukkuvat lämmitetyissä talviteltoissa. Sudenpennut nukkuvat sisällä tai halutessaan teltassa. Valinta tehdään netissä ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos satuit hävittämään retkikirjeen, voit ladata sen tästä:
Maailman ympäri 72 tunnissa

Ilmoittautuminen retkelle tapahtuu näiden nettisivujen kautta ja itse ilmoittautumislomake löytyy tämän uutisen alta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina 16.2. Ilmoittautumiset ovat sitovia.