Muuttotalkoot 26.4.2014 (lauantai)

Kuten ehkä olettekin jo saattaneet kuulla, Seurakuntayhtymä on myynyt NaSin kolona käyttämän rakennuksen ja rakennus on vielä kaiken kukkuraksi menossa purkuun. Tällä hetkellä NaSi etsii kuumeisesti uutta toimitilaa, mutta mitään meille enemmän tai vähemmän soveltuvaa ei ole vielä löytynyt.

Nyt ollaan kuitenkin siinä vaiheessa, että meidän täytyy saada kaikki varusteemme kololla pakattua ja kuljetettua varastoon (tämänkin löytäminen on vielä työn alla). Tätä varten järjestämme yhtenä lauantaipäivänä 26.4.2014 pakkaustalkoot. Tapahtuma järjestetään luonnollisesti kololla.

Tapahtuman tarkoituksena on siis pakata kaikki kolon tarvikkeet ja omaisuutemme pahvilaatikoihin soveltuvin osin. Aloitamme pakkaamisen lauantaina puoliltapäivin. Tarkennan aikataulua verkkosivuilla tähän uutiseen kun saamme sovittua tarkemman ajan. Tapahtumassa on tajolla ainakin juotavaa ja pientä purtavaa.

Tarvitsemme tavaroiden kuljettamiseen päivän aikana muutamaa pakettiauto / henkilöauto+peräkärry settiä. Jos sinulle sopisi tulla lauantaina ajelemaan vähän autolla Naantalin alueella, niin ilmoitteleppa itsestäsi alla olevan lomakkeen avulla.

(Ilmoittautumislomake poistettu)