Lähes Talviretki 22.-24.11.2013

Sinä seikkailija tai tarpoja!

Tervetuloa osallistumaan NaSin Lähes talviretkelle Paimion Veikkolaan 22.-24.11. Retken ohjelmistossa muun muassa lähes olympialaiset, joissa kisailevat vartiot kilvoittelevat lähes parhaan tittelistä. Yövymme kaminalämmitteisissä puolijoukkueteltoissa Veikkolassa olevan kiinteän kämpän lähimaastossa.

Veikkolaan suuntaamme perjantaina klo 1730 kolon pihalta kimppakyytiperiaatteella. Paluu tapahtuu sunnuntaina 1330 lähtien Paimiosta, joten olemme takaisin kololla puoli kolmen maissa. Veikkolan osoite on Vellontie 210, Paimio.

Retken hinta on 25e, joka laskutetaan jälkikäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/1G7N-s8w7nAPGv2P0GMyZwGJGggHHMY5MKEpGov8mNbw/viewform. Viimeinen ilmoittautumispäivä (VIP) on perjantai 15.11. Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa vain sairastapauksissa, jolloin tulee esittää lääkärintodistus kahden viikon kuluessa tapahtuman jälkeen. Jos tarvitset apua ilmoittautumisasioissa, ole yhteydessä Lassiin, lassi.liimatainen@gmail.com tai p. 045 111 2161.

 

Mukaan tarvitset:

 

–          makuupussi ja –alusta (ei mitään kesäpusseja, Suomessa on marraskuussa kylmä!)

–          pari alusvaatekerrastoa (pitkät kalsarit, tekninen väliasu tms., SUKKIA MONET!)

–          lämmintä välivaatetta (villaa tai fleeceä)

–          tuulen ja märän pitävä ulkovaatetus (tuulipuku aivan liian kevyt)

–          pipo ja parit hanskat

–          villasukat

–          hyvät kengät (jos tiedossa tavallista märempää, kantsii ottaa saappaat, muutoin tukevat vaelluskengät on passelit)

–          ruokailuvälineet (kovimmat kaverit selviää mukilla, syvällä lautasella ja lusikalla)

–          juomapullo

–          puukko ja tulitikut

–          tasku- ja/tai otsalamppu

–          henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet (väh. hammasharja, senkin haisuhenki)

–          saunakamat

–          mahdollinen säännöllinen lääkitys

 

Kun kuitenkin otat mukaan elektroniikkaa, pakkaa se kosteuden pitävään muovipussiin ikävien rikkoontumisten ehkäisemiseksi. Karkkia et välttämättä tarvitse, retkellä tarjoillaan kyllä ruokaa. Kun tästä huolimatta pakkaat karkkia mukaan, niin pitäydy kohtuudessa.

 

Kysymyksiin, tiedusteluihin ja palautteeseen vastaa retken johtajana toimiva Sulo Uusilehto (sulo.uusilehto@pp.inet.fi, p. 0400 461 164).