Partioharrastuksen aloittaminen syksyllä 2024

Naantalin Sinisten uusien partiolaisten ilmoittautumistilaisuus järjestetään keskiviikkona 21.8. klo 18-20 lippukunnan kokoontumistilalla (eli Kololla) osoitteessa Taimonrannankatu 2, Naantali. Ilmoittautumispäivä ja uuden sudenpenturyhmän toimintaan osallistuminen on tarkoitettu 2024 aikana 7 vuotta täyttäville lapsille. Uuden ryhmän toimintaan kuuluu esimerkiksi viikottaiset 1-1,5h tapaamiset syyskuusta toukokuulle, iltapurjehdukset kerran syksyllä ja kerran keväällä sekä erilaiset retket lähiluontoon. Partion jäsenmaksu on 90€/vuosi, joka sisältää lippukunnan, partiopiirin ja Suomen Partiolaisten jäsenmaksut. Jäsenmaksuun kuuluu partiotoiminnassa voimassa oleva vastuu-, tapaturma-, matkustaja-, matkatavara- ja matkavastuuvakuutus.

Uuden ryhmän aloittamisen edellytyksenä on johtajan löytäminen tuoreille sudenpennuille. Haluaisitko juuri sinä aloittaa mielenkiintoisen ja monipuolisen harrastuksen yhdessä lapsesi kanssa? Johtajaksi ryhtyminen ei vaadi aikaisempaa partiokokemusta tai erityistaitoja – tukenasi on sekä lippukunnan muu johtajisto että laajemman partiojärjestön laadukas koulutusjärjestelmä, jonka turvin opit partiotoiminnan kulmakivet hetkessä. Toivomme uudelta johtajalta aikaa sitoutua ryhmän viikottaisen toiminnan pyörittämiseen 1-3 vuodeksi. Vastineeksi tarjoamme uusien taitojen oppimista, elämyksellisiä seikkailuja ja merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa lasten ja nuorten hyväksi.

Kysymysten kanssa voi olla yhteydessä lippukunnanjohtajaan Lassiin (045 111 2161 / lassi.liimatainen (at) gmail.com). Nähdään ilmoittautumisen merkeissä Kololla!

ps. Jo toimivissa ryhmissä voi olla myös vapaita paikkoja aloittaa partio! Laita tiedustelu Lassille (mieluiten viestillä, ilmoita samalla lapsen sukupuoli ja ikä), niin tarkistetaan mahdollisuus päästä partiopolun alkuun :)

Jätä kommentti